Om oss

Tannglede åpnet 1.august 2013, men klinikken har eksistert siden 1967 med to tidligere eiere.

I perioden 1997-2013 var det Susanna Gadelius som drev klinikken under navnet Gadelius Tannlegepraksis. Det nye klinikknavnet gjenspeiler vår glede over å hjelpe pasienter og at vi ønsker å gi alle en positiv opplevelse av tannbehandling. Som vi pleier å si; Tannglede,- høres ut som tannlege bare mye hyggeligere. I mai 2020 flyttet tannlegene Unni Strand Sørli og Mona Paus inn hos oss fra Tannlegene på Drensrud. I januar 2022 er vi så heldige at vi også får tannlege Inger Hattestad Henriksen fra Lenken med på laget.

Mai 2017 flyttet vi fra Strøket 9 i Asker sentrum til nye lokaler i Fusdal terrasse 3 like ved E18 og Asker videregående. Her er det gratis parkering og trappefri adkomst. Dessverre kan det være trangt om plassen for bilene. Vi har parkeringslapper man kan låne i resepsjonen slik at man kan parkere på Kiwi.

Ved klinikken jobber fem almenntannleger, en tannpleier og en spesialist i oral kirurgi og oral medisin. I tillegg møter du flere dyktige tannhelsesekretærer. Vi gjør alle typer tannbehandling inkludert implantatbehandling med HELFO-refusjon

Vi forsøker å besvare alle telefoner, men kontakt oss på e-post, så svarer vi så raskt vi kan.

Utenom åpningstid kan du kontakte oss på e-post.